Ingrediente:
- un piept de pui
- un ou
- ardei gras rosu
- morcov
- telina
- ciuperci (coditele, pentru ca palariutele le-am gratinat la cuptor :) )
- patrunjel
- un ou
- ardei gras rosu
- morcov
- telina
- ciuperci (coditele, pentru ca palariutele le-am gratinat la cuptor :) )
- patrunjel
Mod de preparare:
Se imparte pieptul de pui in doua si fiecare bucata se bate ca pentru snitel.
Legumele se taie fasii subtiri.
Se condimenteaza la alegere (eu am presarat carnea cu delikat) pieptul de pui, se presara peste el patrunjel tocat, peste patrunjel se aseaza elegant (:) ) legumele taiate fideluta.
Se bate oul bine si cu furculita se intinde uniform peste legume.
Cu delicatete si mult drag (:) ca doar pentru cei dragi preparam bunatati) se ruleaza pieptulde pui in asa fel incat sa il putem prinde cu scobitori de margini.
Se mai presara un piculet de delikat peste rulada si se aseaza intr-o tava stropita cu putin ulei (de preferinta de masline, daca nu avem,e bun si cel de floarea soarelui) si se introduce la cuptor cam vreo 20 - 25 de minute (depinde cum coace cuptorul).Dupa 10 - 15 minute verificam sa vedem cum si daca s-a rumenit..
Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou, se lasa putin sa se odihneasca (sa se opreasca din coacere) si apoi se feliaza. :)
Legumele se taie fasii subtiri.
Se condimenteaza la alegere (eu am presarat carnea cu delikat) pieptul de pui, se presara peste el patrunjel tocat, peste patrunjel se aseaza elegant (:) ) legumele taiate fideluta.
Se bate oul bine si cu furculita se intinde uniform peste legume.
Cu delicatete si mult drag (:) ca doar pentru cei dragi preparam bunatati) se ruleaza pieptulde pui in asa fel incat sa il putem prinde cu scobitori de margini.
Se mai presara un piculet de delikat peste rulada si se aseaza intr-o tava stropita cu putin ulei (de preferinta de masline, daca nu avem,e bun si cel de floarea soarelui) si se introduce la cuptor cam vreo 20 - 25 de minute (depinde cum coace cuptorul).Dupa 10 - 15 minute verificam sa vedem cum si daca s-a rumenit..
Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou, se lasa putin sa se odihneasca (sa se opreasca din coacere) si apoi se feliaza. :)
Pofta buna!
vazuta si savurata! de chiar mana "maestrului bucatar" executata!
RăspundețiȘtergereo recomand cu multa placere!